CURSUS INTERIEURSTYLINGDe cursus interieurstyling is voor iedereen die weloverwogen keuzes wil maken voor zijn/haar interieur.


De combinatie van theorie en het maken van opdrachten (ook thuis!), verbeteren je gevoel voor interieurstyling. 


Na het volgen van de cursus bij Studio E. interieur van 6 bijeenkomsten beschik je over een uitstekende basiskennis interieurstyling om een vlekkenplan, (digitale) plattegrond met meubelindeling, sfeer-/stijlmoodboard, kleurenschema en verlichtingsplan te maken.CURSUSSEN & WORKSHOPS INTERIEURSTYLING

Wat leer je tijdens de cursus interieurstyling?Aan de hand van 6 bijeenkomsten leer je waar je op moet letten bij het indelen van een ruimte: van meubels en materialen tot aan verlichting en kleuren.


Bij de hiernaast staande onderwerpen horen opdrachten, die tijdens de laatste bijeenkomst in de vorm van een presentatie bekeken en besproken worden. 


Mocht je over een laptop (iPad of tablet is ook prima) beschikken, dan kun je tijdens de bijeenkomsten ook werken aan je digitale plattegrond.Wat heb je nodig?


- Een plattegrond of schets van de ruimte waarop de maten staan vermeld. (bij voorkeur op schaal 1:50)

- Foto’s van de huidige situatie

- Eventueel een laptop, zodat je een digitale plattegrond kunt maken.


Studio E. interieur zorgt voor de benodigde materialen en een handige map waarin je je ontwerpen, (papieren) plattegronden en moodboards kunt opbergen.


Locatie, data en prijs


De cursus wordt op 6 avonden van 19.30 tot 22.00 uur gegeven in de ontwerpstudio. 

De ontwerpstudio van Studio E. interieur bevindt zich aan de Zijpendaalseweg 91 in Arnhem. Omdat de groep cursisten uit maximaal 6 deelnemers bestaat, is er voldoende ruimte in de studio om op 1,5 meter afstand van elkaar te kunnen zitten.Reeds geplande data:


- dinsdag 12 + 26 januari, 9 + 23 februari, 9 + 23 maart 2021


De cursusprijs bedraagt voor 6 bijeenkomsten, de cursusmap en alle benodigde cursusmaterialen €395,- per persoon (incl. BTW). 

Wanneer er voor 2 personen of meer wordt ingeschreven, is de cursusprijs €380,- per persoon (incl. BTW).Inschrijven


Gebruik onderstaand contactformulier om je in te schrijven voor de Cursus Interieurstyling van Studio E. interieur


Je ontvangt vervolgens een inschrijfbevestiging en betaalgegevens. 


Je gegevens zullen uitsluitend gebruikt worden voor het sturen van cursus-/workshop-informatie en facturatie. Je gegevens zullen níet met derden gedeeld worden.


12 + 26 januari + 9 + 23 februari + 9 + 23 maart 2021