Cursus & workshop

Hoe krijg jij nu dat interieur dat het beste bij jou en jouw woning past? Welke stijl, meubels, vormen, kleuren en materialen moet je kiezen? Na het volgen van een cursus of workshop interieurstyling bij Studio E. interieur uit Arnhem, gaat een interieurmetamorfose jou makkelijk af. 

De cursussen en workshops worden gegeven in de ontwerpstudio van Studio E. interieur. Heb je een eigen woonwinkel en zou je een workshop interieurstyling bij jou in de winkel willen organiseren? Studio E. interieur verzorgt deze workshops met producten uit jouw winkel graag. Informeer naar de workshopmogelijkheden bij jou in de winkel.

Omdat Studio E. interieur ervoor kiest de cursussen en workshops aan relatief kleine groepen te geven, is er veel tijd en aandacht voor de interieurprojecten van de deelnemers. Uit ervaring is gebleken dat mede door de enthousiaste inbreng van de deelnemers en de prettige, open sfeer die er tijdens de cursussen en workshops heerst, er niet alleen van de gegeven theorie wordt geleerd, maar ook zeker van elkaar!

Cadeaubon

Op zoek naar een origineel cadeau? Geef iemand een cursus of workshop interieurstyling van Studio E. interieur cadeau. Klik hier voor meer informatie over een cadeaubon van Studio E. interieur.

Agenda Studio E interieur Arnhem

Agenda

De verschillende workshops en cursussen starten op meerdere momenten in het jaar. Zo biedt Studio E. interieur jou de gelegenheid om deel te nemen op het moment dat het jou het meest schikt. Reeds geplande workshop- en cursusdata:


Donderdag 2 nov.
Cursus interieurstyling
2 + 16 + 30 november, 14 december, 11 + 25 januari -inschrijving is niet meer mogelijk, het maximum aantal inschrijvingen is bereikt-
Zondag 5 nov. Workshop interieurstyling -er zijn nog 2 plaatsen beschikbaar-
Dinsdag 14 nov.
Cursus interieurstyling
14 + 28 november, 12 december, 9 + 23 januari en 6 februari -er is nog 1 plaats beschikbaar-
Zondag 19 nov.
Workshop interieurstyling -inschrijving is niet meer mogelijk, het maximum aantal inschrijvingen is bereikt-
Zondag 14 jan.
Workshop kinderkamerstyling
Dinsdag 16 jan.
Cursus interieurstyling
16 + 30 januari, 13 + 27 februari, 13 + 27 maar-er zijn nog 2 plaatsen beschikbaar-
Woensdag 17 jan. Vervolgcursus interieurstyling
17 + 31 januari, 14 + 28 februari, 14 + 28 maart, 11 april + 1 datum in overleg.

In overleg is een andere workshopdatum of locatie ook mogelijk.

Cursus en workshopaanbod

     button-vc-interieurstyling

Sources: 1

 

Op dit artikel kan niet (meer) gereageerd worden.