CURSUS & WORKSHOP

Hoe krijg jij nu dat interieur dat het beste bij jou en jouw woning past? Welke stijl, meubels, vormen, kleuren en materialen moet je kiezen? Na het volgen van een cursus of workshop interieurstyling bij Studio E. interieur uit Arnhem, gaat een interieurmetamorfose jou makkelijk af.

Omdat Studio E. interieur ervoor kiest de cursussen en workshops aan groepen te geven van maximaal 5 deelnemers, is er veel tijd en aandacht voor de interieurprojecten van de deelnemers. Uit ervaring is gebleken dat mede door de enthousiaste inbreng van de deelnemers en de prettige, open sfeer die er tijdens de cursussen en workshops heerst, er niet alleen van de gegeven theorie wordt geleerd, maar ook zeker van elkaar!

 

Woonwinkels en makelaarskantoren

De cursussen en workshops worden gegeven in de ontwerpstudio van Studio E. interieur als ook op locatie. Heb je een eigen woonwinkel en zou je een workshop interieurstyling bij jou in de winkel willen organiseren? Studio E. interieur verzorgt deze workshops met producten uit jouw winkel graag. De workshops en cursussen interieurstyling zijn tevens uitermate geschikt voor makelaars die hun diensten willen verrijken en hun clienten de gelegenheid willen bieden om professionele kennis op te doen over het inrichten van hun nieuwe interieur van hun gekochte woning. 

Informeer naar de cursus- en workshopmogelijkheden bij jou in de winkel of voor jouw makelaarskantoor.

 

Cadeaubon

Op zoek naar een origineel cadeau? Geef iemand een cursus of workshop interieurstyling van Studio E. interieur cadeau. Klik hier voor meer informatie over een cadeaubon van Studio E. interieur.

Agenda Studio E interieur Arnhem

Agenda

De verschillende workshops en cursussen starten op meerdere momenten in het jaar. Zo biedt Studio E. interieur jou de gelegenheid om deel te nemen op het moment dat het jou het meest schikt. Reeds geplande workshop- en cursusdata:

 

Zondag 13 jan. Workshop interieurstyling -er zijn geen inschrijvingen meer mogelijk-
Zaterdag 19 jan. Cursus SketchUp 19 + 26 jan., 2 + 9 feb.
Zondag 20 jan. Workshop kinderkamerstyling
Maandag 28 jan. Cursus kinderkamerstyling
28 jan., 11 + 25 feb., 11 + 25 maart en 8 april
Dinsdag 29 jan. Cursus interieurstyling
29 jan., 12 + 26 feb., 12 + 26 maart en 9 april
Zondag 3 feb. Workshop interieurstyling -er zijn nog inschrijvingen mogelijk-
zondag 7 april Workshop interieurstyling 

In overleg is een andere workshopdatum of locatie ook mogelijk.

Cursus en workshopaanbod

     button-vc-interieurstyling

Sources: 1

 

Op dit artikel kan niet (meer) gereageerd worden.