CURSUS INTERIEURSTYLING

Inhoudsopgave Cursus interieurstyling Studio E Interieur ArnhemDe cursus interieurstyling van Studio E. interieur is voor iedereen die weloverwogen keuzes wil maken voor zijn/haar interieur. De combinatie van theorie en het maken van opdrachten (ook thuis!), verbeteren je gevoel voor interieurstyling. Na het volgen van de cursus bij Studio E. interieur van 6 bijeenkomsten beschik je over een uitstekende basiskennis interieurstyling om een vlekkenplan, (digitale) plattegrond met meubelindeling, sfeer-/stijlmoodboard, kleurenschema en verlichtingsplan te maken.

Wat leer je tijdens de cursus interieurstyling?

Aan de hand van 6 bijeenkomsten leer je waar je op moet letten bij het indelen van een ruimte: van meubels en materialen tot aan verlichting en kleuren.

Bij de bovenstaande onderwerpen horen opdrachten, die tijdens de laatste bijeenkomst in de vorm van een presentatie bekeken en besproken worden. Mocht je over een laptop (iPad of tablet is ook prima) beschikken, dan kun je tijdens de bijeenkomsten ook werken aan je digitale plattegrond.

Wat heb je nodig?

– een plattegrond of schets van de ruimte waarop de maten staan vermeld. (bij voorkeur op schaal 1:50)
– foto’s van de huidige situatie
– eventueel een laptop, zodat je een digitale plattegrond kunt maken.

Studio E. interieur zorgt voor de benodigde materialen en een handige map waarin je je ontwerpen, (papieren) plattegronden en moodboards kunt opbergen.

Locatie, data en prijs

De cursus wordt op 6 avonden van 19.30 tot 22.00 uur gegeven in de ontwerpstudio. De ontwerpstudio van Studio E. interieur bevindt zich aan de Zijpendaalseweg 91 in Arnhem.

Reeds geplande data:

  • Dinsdag 10 + 24 september, 8 + 29 oktober en 5 + 19 november -er zijn nog 2 inschrijvingen mogelijk-
  • Maandag 28 oktober, 11 + 25 november, 9 december, 6 + 20 januari -er zijn nog inschrijvingen mogelijk-
  • Dinsdag 21 januari, 4 + 11 februari, 3 + 17 + 31 maart -er zijn nog inschrijvingen mogelijk-

De cursusprijs bedraagt voor 6 bijeenkomsten, de cursusmap en alle benodigde cursusmaterialen €395,- per persoon (incl. BTW). Wanneer er voor 2 personen of meer wordt ingeschreven, is de cursusprijs €380,- per persoon (incl. BTW).

Inschrijven 

Gebruik onderstaand contactformulier om je in te schrijven voor de cursus Interieurstyling van Studio E. interieur. Je ontvangt vervolgens een inschrijfbevestiging en betaalgegevens. Je gegevens zullen uitsluitend gebruikt worden voor het sturen van cursus-/workshop-informatie en facturatie. Je gegevens zullen níet met derden gedeeld worden.

Voor de inschrijving van een 2e persoon:

Sources: 1

Op dit artikel kan niet (meer) gereageerd worden.