CURSUS KINDERKAMERSTYLING 0-12

De cursus kinderkamerstyling 0-12 van Studio E. interieur is voor iedereen die een eigen kamer/plekje wil ontwerpen dat past bij de persoonlijkheid en (ontwikkelings)behoeften van het kind.  Aan de hand van presentaties en opdrachten wordt de theorie verduidelijkt. Naast je plattegrond met indeling ga je aan de slag met het visualiseren van sfeer en details. Daarvoor verklappen we je een tal van adresjes waar je de meest hippe en originele kinderspullen kunt kopen.

“Door de onderwijskundige know-how die Studio E. interieur in huis heeft, is de ontwikkeling van kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar bekend terrein en kennen we de specifieke (speel)behoeften die horen bij de verschillende leeftijdsfasen.”

Wat leer je tijdens de cursus kinderkamerstyling?

De cursus Authentieke kinderkamers 0-12 bestaat uit 6 bijeenkomsten waarin informatie behorend bij onderstaande onderwerpen gekoppeld wordt aan het stylen van kinderkamers.

Mocht je over een laptop (iPad of tablet is ook prima) beschikken, dan kun je tijdens de bijeenkomsten ook werken aan je digitale plattegrond.

Wat heb je nodig?

– een plattegrond of schets van de ruimte waarop de maten staan vermeld. (bij voorkeur op schaal 1:50)
– foto’s van de huidige situatie
– eventueel een laptop, zodat je een digitale plattegrond kunt maken.

Studio E. interieur zorgt voor de benodigde materialen en een handige map waarin je je ontwerpen, (papieren) plattegronden en moodboards kunt opbergen.

Locatie, data en prijs

De cursus wordt op 6 avonden van 19.30 tot 22.00 uur gegeven in de ontwerpstudio. De ontwerpstudio van Studio E. interieur bevindt zich aan de Zijpendaalseweg 91 in Arnhem.

Reeds geplande data:

  • Maandag 28 januari, 11 + 25 februari, 11 + 25 maart, 15 april

De cursusprijs bedraagt voor 6 bijeenkomsten, de cursusmap en alle benodigde cursusmaterialen € 325,- per persoon (incl. BTW). Wanneer er voor 2 personen of meer wordt ingeschreven is de cursusprijs €300,- per persoon (incl. BTW).

Inschrijven 

Gebruik onderstaand contactformulier om je in te schrijven voor de cursus Kinderkamerstyling 0-12 van Studio E. interieur. Je ontvangt vervolgens een inschrijfbevestiging en betaalgegevens. Je gegevens zullen uitsluitend gebruikt worden voor het sturen van cursus-/workshop-informatie en facturatie. Je gegevens zullen níet met derden gedeeld worden.


Voor de inschrijving van een 2e persoon:

Op dit artikel kan niet (meer) gereageerd worden.