CURSUS SKETCHUP

De cursus SketchUp van Studio E. interieur is voor iedereen geschikt die zijn/haar interieurontwerp in een digitale 3D-tekening wil maken. Je hoeft geen computer-prof te zijn om SketchUp onder de knie te krijgen, maar enige PC-handigheid is wel fijn.

In 4 bijeenkomsten van 13.00 uur tot 16.00 uur leer je het 3D tekenprogramma SketchUp volledig kennen. Aan de hand van opdrachten van de docente leer je stapsgewijs hoe je alle tools van SketchUp moet gebruiken. De informatie die je tijdens de cursus krijgt aangeboden, is als naslagwerk in een cursusmap verwerkt. Zeer handig als je thuis met SketchUp aan de slag gaat!

De groep cursisten bestaat uit maximaal 4 deelnemers, zodat er alle aandacht is voor de individuele voortgang.

Tijdens de cursus gebruik je SketchUp Make. Deze versie is gratis en ideaal voor privé-interieurprojecten en educatief gebruik. Het gebruik van SketchUp Make is toegestaan zolang het niet commercieel gebruikt wordt. Wil je SketchUp zakelijk gaan gebruiken, dan is er SketchUp Pro beschikbaar. Voor de cursus heb je voldoende aan SketchUp Make.

Wat heb je nodig?

Voor deze cursus hoef je geen eigen interieurontwerp mee te nemen. Wel heb je een laptop nodig waarop SketchUp Make 2017 is gedownload. Ga voor de laatste actuele SketchUp Make versie (2017) naar: http://www.sketchup.com/download/all.

Tijd. Tijd heb je ook zeker nodig. Om je het programma goed eigen te maken, zal je er vaak mee moeten werken. Tijdens de cursus krijg je daarom ook opdrachten die je thuis uit moet werken (na les 1, 2 en 3). Ga er van uit dat je elke keer zo’n 8 uur nodig hebt voor een huiswerkopdracht.

Locatie, cursusdata en prijs

De cursus wordt op 4 middagen van 13.00 tot 16.00 uur gegeven in de ontwerpstudio. De ontwerpstudio van Studio E. interieur bevindt zich aan de Zijpendaalseweg 91 in Arnhem. Omdat de groep cursisten uit maximaal 4 deelnemers bestaat, is er voldoende ruimte in de studio om op 1,5 meter afstand van elkaar te kunnen zitten.

De cursus SketchUp wordt gegeven op:

  • zondag 6 + 13 + 20 + 27 september –er zijn nog 4 inschrijvingen mogelijk- 

De les begint om 13.00u uur en zal rond 16.00 uur eindigen. De prijs van deze cursus en het cursusmateriaal bedraagt €450,- (incl. BTW) per persoon. Voor koffie/thee met iets lekkers tijdens de lessen wordt gezorgd.

Inschrijving

Gebruik onderstaand contactformulier om je in te schrijven voor de cursus SketchUp van Studio E. interieur. Je ontvangt vervolgens een inschrijfbevestiging en betaalgegevens. Je gegevens zullen uitsluitend gebruikt worden voor het sturen van cursusinformatie en facturatie. Je gegevens zullen níet met derden gedeeld worden.

Voor de inschrijving van een 2e persoon:

Op dit artikel kan niet (meer) gereageerd worden.