Vervolgcursus Interieurstyling

De Vervolgcursus Interieurstyling is speciaal bestemd voor cursisten die de Basiscursus Interieurstyling van Studio E. interieur hebben gevolgd. De cursus bestaat uit 8 gevarieerde bijeenkomsten die verbreding en verdieping geven op de informatie die is aangeboden tijdens de basiscursus.

 

Wat leer je tijdens de vervolgcursus?

Zoals gezegd sluit de Vervolgcursus Interieurstyling aan op de Basiscursus Interieurstyling. Waar de cursisten bij de basiscursus kennismaken met een plattegrond, ligt er bij de vervolgcursus een nieuwe uitdaging voor de cursisten te wachten. Er wordt namelijk een maquette gemaakt van een interieurproject. Daarnaast krijg je ook de gelegenheid om je plattegrond in een digitaal programma te maken.

Opsommingslijstje-VervolgcuDe kennis over materialen zal worden uitgebreid door het bezoeken van een woonwinkel in de nabije omgeving van Arnhem. In deze veelzijdige woonwinkel zijn bekende merken als Farrow & Ball, Bruynzeel, Luxaflex en Jasno Shutters te zien die aan de cursisten uitgebreid worden toegelicht.

Daarnaast staat er een aantal lessen in het teken van architectuurgeschiedenis, bekende meubelfabrikanten en ontwerpers & hun ontwerpen, waar de cursisten over een zelf gekozen onderwerp een presentatie houden.

Om zelf te zien waar een ontwerper aan het werk is en waar designproducten gemaakt wordt, zal er door Piet Hein Eek een rondleiding gegeven worden door het gebouw waar hij met zijn team aan het werk is. Natuurlijk is er dan ook alle gelegenheid om hem uitgebreid te vragen naar zijn ontwerpen die hij tijdens de rondleiding zal laten zien.

De laatste bijeenkomst is wederom een presentatieles. Aan de hand van een maquette en moodboard en/of digitale presentatie cursisten zien in welke ontwerper, interieurstijl of fabrikant zij zich meer verdiept hebben.

 

Benodigde materialen

Opsommingslijstje-VervolgcuStudio E. interieur zorgt voor de benodigde materialen en een handige map waarin je jouw ontwerpen, plattegronden en moodboards kunt opbergen.

Voor het maken van de digitale plattegrond met indeling is een laptop (iPad of Tablet is ook prima) nodig.

Tijdens de Vervolgcursus Interieurstyling wordt er een maquette gemaakt die eenvoudig met behulp van een schoenendoos te maken is. Voor degene die de maquette een professioneel tintje willen geven, kunnen de maquette maken met behulp van foamboard. Een foamboard-pakket is te bestellen via Studio E. interieur.

 

Locatie, data en prijs

De lessen worden op 6 avonden van 19.30 tot 22.00 uur gegeven in de ontwerpstudio en 1 les wordt van 19.30 tot 22.00 uur gegeven in een woonwinkel in de nabije omgeving van Armhem. De ontwerpstudio van Studio E. interieur bevindt zich in gebouw H van Arnhems Buiten aan de Utrechtseweg 310 in Arnhem. De 8e bijeenkomst, de rondleiding, wordt gegeven bij de ontwerpstudio van Piet Hein Eek.

logoDe rondleiding bij Piet Hein Eek is bij Eek & Ruijgrok BV aan de Halvemaanstraat 30 in Eindhoven. In overleg met de cursisten en Piet Hein Eek wordt de datum van de rondleiding bepaald.

Reeds geplande data:

  • Woensdag 28 feb., 14 + 28 maart, 11 + 25 april, 16 + 30 mei + 1 datum in overleg

De cursusprijs voor de 8 bijeenkomsten, de toegang voor de rondleiding bij Piet Hein Eek, de basis-cursusmaterialen (excl. foamboardpakket) bedraagt €395,- per persoon (incl. BTW). Een foamboard-pakket, wat bestaat uit een foamboard van A3 formaat, een afbreekmes, een stalen liniaal en een snijmat, kost €50,- (incl. BTW).

 

Inschrijven

Gebruik onderstaand contactformulier om je in te schrijven voor de Vervolgcursus Interieurstyling van Studio E. interieur. Je ontvangt vervolgens een inschrijfbevestiging en betaalgegevens.

Voor de inschrijving van een 2e persoon:

Sources: 1

Op dit artikel kan niet (meer) gereageerd worden.