VERVOLGCURSUS INTERIEURSTYLING

De Vervolgcursus Interieurstyling is speciaal bestemd voor cursisten die de Basiscursus Interieurstyling van Studio E. interieur hebben gevolgd. De cursus bestaat uit 8 gevarieerde bijeenkomsten die verbreding en verdieping geven op de informatie die is aangeboden tijdens de basiscursus.

_ _ _

Wat leer je tijdens de vervolgcursus?

Zoals gezegd sluit de Vervolgcursus Interieurstyling aan op de Basiscursus Interieurstyling. Waar de cursisten bij de basiscursus kennismaken met een plattegrond, ligt er bij de vervolgcursus een nieuwe uitdaging voor de cursisten te wachten. Er wordt namelijk een maquette gemaakt van een interieurproject. Daarnaast krijg je ook de gelegenheid om je plattegrond in een digitaal programma te maken.De kennis over meubels, ontwerpers en interieurmaterialen zal worden uitgebreid door het bezoeken van de Beurs Eigen Huis, de Dutch Design Week in Eindhoven en woonwinkel CILO in Zutphen.

Om nog meer te weten te komen over interstijlen, staat er een aantal lessen in het teken van interieur- en architectuurgeschiedenis. De cursisten maken over een zelf gekozen onderwerp uit een bepaalde periode of kunststroming een presentatie. Aan de hand van een moodboard en/of digitale presentatie laten de cursisten zien in welke ontwerper, interieurstijl of fabrikant zij zich meer verdiept hebben.

Tot slot nemen we ook een kijkje in de toekomst. Welke trends zie je, welke ontwikkelingen zijn er gaande en wat betekent dat voor de interieurs?

_ _ _

Benodigde materialen

Studio E. interieur zorgt voor de benodigde materialen en een handige map waarin je jouw ontwerpen, plattegronden en moodboards kunt opbergen.

Voor het maken van de digitale plattegrond met indeling is een laptop (iPad of Tablet is ook prima) nodig.

Tijdens de Vervolgcursus Interieurstyling wordt er een maquette gemaakt die eenvoudig met behulp van een schoenendoos te maken is. Voor degene die de maquette een professioneel tintje willen geven, kunnen de maquette maken met behulp van foamboard. Een foamboard-pakket is te bestellen via Studio E. interieur.

_ _ _

Locatie, data en prijs

Er worden 5 lessen gegeven in de ontwerpstudio van Studio E. interieur aan de Zijpendaalseweg 91 in Arnhem. Deze lessen starten om 19.30 uur en zijn om ca. 22.00 uur afgelopen.

Het bezoek aan de Beurs Eigen Huis is op vrijdag 20 september van 10.30 tot 12.30 uur in de Jaarbeurs in Utrecht en het bezoek aan woonwinkel CILO in Zutphen staat gepland op vrijdag 27 september van 10.30 tot 12.30 uur. Het bezoek aan de Dutch Design Week is gericht op de exposities die te zien zijn bij de ontwerpstudio van Piet Hein Eek en staat gepland op vrijdag 25 oktober van 10.30 tot 12.30 uur.

Reeds geplande data:

  • Woensdag 18 september (les)
  • Vrijdag 20 september (Beurs Eigen Huis)
  • Woensdag 25 september (les)
  • Vrijdag 27 september (CILO)
  • Woensdag 9 oktober (les)
  • Woensdag 23 oktober (les)
  • Vrijdag 25 oktober (Dutch Design Week)
  • Woensdag 30 oktober (les)

De cursusprijs voor de 8 bijeenkomsten, alle entreetickets, de basis-cursusmaterialen (excl. foamboardpakket) bedraagt €495,- per persoon (incl. BTW). Een foamboard-pakket, wat bestaat uit een foamboard van A3 formaat, een afbreekmes, een stalen liniaal en een snijmat, kost €50,- (incl. BTW).

_ _ _

Inschrijven

Gebruik onderstaand contactformulier om je in te schrijven voor de Vervolgcursus Interieurstyling van Studio E. interieur. Je ontvangt vervolgens een inschrijfbevestiging en betaalgegevens. Je gegevens zullen uitsluitend gebruikt worden voor het sturen van cursus-/workshop-informatie en facturatie. Je gegevens zullen níet met derden gedeeld worden.

Voor de inschrijving van een 2e persoon:

Sources: 1

Op dit artikel kan niet (meer) gereageerd worden.