VERVOLGCURSUS INTERIEURSTYLING

De Vervolgcursus Interieurstyling is speciaal bestemd voor cursisten die de Basiscursus Interieurstyling van Studio E. interieur hebben gevolgd. De cursus bestaat uit 8 gevarieerde bijeenkomsten die verbreding en verdieping geven op de informatie die is aangeboden tijdens de basiscursus.

 

Wat leer je tijdens de vervolgcursus?

Zoals gezegd sluit de Vervolgcursus Interieurstyling aan op de Basiscursus Interieurstyling. Waar de cursisten bij de basiscursus kennismaken met een plattegrond, ligt er bij de vervolgcursus een nieuwe uitdaging voor de cursisten te wachten. Er wordt namelijk een maquette gemaakt van een interieurproject. Daarnaast krijg je ook de gelegenheid om je plattegrond in een digitaal programma te maken.

De kennis over meubels, ontwerpers en interieurmaterialen zal worden uitgebreid door het bezoeken van de Beurs Eigen Huis, de Dutch Design Week in Eindhoven en woonwinkel CILO in Zutphen.

 

Om nog meer te weten te komen over interstijlen, staat er een aantal lessen in het teken van interieur- en architectuurgeschiedenis. De cursisten maken over een zelf gekozen onderwerp uit een bepaalde periode of kunststroming een presentatie.

De laatste bijeenkomst is, net zoals bij de Basiscursus Interieurstyling, een presentatieles. Aan de hand van een maquette en moodboard en/of digitale presentatie laten de cursisten zien in welke ontwerper, interieurstijl of fabrikant zij zich meer verdiept hebben.

 

Benodigde materialen

Opsommingslijstje-VervolgcuStudio E. interieur zorgt voor de benodigde materialen en een handige map waarin je jouw ontwerpen, plattegronden en moodboards kunt opbergen.

Voor het maken van de digitale plattegrond met indeling is een laptop (iPad of Tablet is ook prima) nodig.

Tijdens de Vervolgcursus Interieurstyling wordt er een maquette gemaakt die eenvoudig met behulp van een schoenendoos te maken is. Voor degene die de maquette een professioneel tintje willen geven, kunnen de maquette maken met behulp van foamboard. Een foamboard-pakket is te bestellen via Studio E. interieur.

 

Locatie, data en prijs

De lessen worden op 5 avonden van 19.30 tot 22.00 uur gegeven in de ontwerpstudio. De ontwerpstudio van Studio E. interieur bevindt zich in gebouw H van Arnhems Buiten aan de Utrechtseweg 310 in Arnhem.

Het bezoek aan de Beurs Eigen Huis is op vrijdag 21 september van 10.30 tot 12.30 uur in de Jaarbeurs in Utrecht en het bezoek aan woonwinkel CILO in Zutphen staat gepland op vrijdag 28 september van 10.30 tot 12.30 uur. Het bezoek aan de Dutch Design Week is gericht op de exposities die te zien zijn bij de ontwerpstudio van Piet Hein Eek en staat gepland op vrijdag 26 oktober van 10.30 tot 12.30 uur.

Reeds geplande data:

  • Woensdag 19 september (les)
  • Vrijdag 21 september (Beurs Eigen Huis)
  • Woensdag 26 september (les)
  • Vrijdag 28 september (CILO)
  • Woensdag 10 oktober (les)
  • Woensdag 24 oktober (les)
  • Vrijdag 26 oktober (Dutch Design Week)
  • Woensdag 7 november (les)

De cursusprijs voor de 8 bijeenkomsten, alle entreetickets, de basis-cursusmaterialen (excl. foamboardpakket) bedraagt €395,- per persoon (incl. BTW). Een foamboard-pakket, wat bestaat uit een foamboard van A3 formaat, een afbreekmes, een stalen liniaal en een snijmat, kost €50,- (incl. BTW).

 

Inschrijven

Gebruik onderstaand contactformulier om je in te schrijven voor de Vervolgcursus Interieurstyling van Studio E. interieur. Je ontvangt vervolgens een inschrijfbevestiging en betaalgegevens. Je gegevens zullen uitsluitend gebruikt worden voor het sturen van cursus-/workshop-informatie en facturatie. Je gegevens zullen níet met derden gedeeld worden.

Voor de inschrijving van een 2e persoon:

Sources: 1

Op dit artikel kan niet (meer) gereageerd worden.