WORKSHOP INTERIEURSTYLING ALGEMEEN

De workshop interieurstyling algemeen van Studio E. interieur is voor iedereen die het leuk vindt om met interieurs bezig te zijn en er nóg meer over te weten wil komen. Tijdens de workshop interieurstyling algemeen krijg je uitleg over het ‘lezen/begrijpen’ van plattegronden en het indelen van een ruimte. Door het maken van een stijl- en materialenmoodboard en een kleurenplan leer je bewuster naar interieurs te kijken en de keuzes en wensen daarop af te stemmen. Daarnaast worden je tal van stylingtips en ideeën aangereikt die zorgen voor de perfecte finishing touch voor je interieur.

Workshopmaterialen

Studio E. interieur zorgt voor de benodigde materialen en een handige map waarin je jouw ontwerpen, plattegronden en moodboards kunt opbergen. In de ontwerpstudio is WIFI beschikbaar, dus als je je laptop (iPad of Tablet is natuurlijk ook prima) mee neemt om bijv. je verzamelde afbeeldingen van websites als Pinterest en Welke te laten zien, dan is dat geen probleem.

Locatie, data en prijs

De workshop wordt op meerdere zondagen in het jaar gegeven van 10.00 tot 16.00 uur. De workshop wordt in de ontwerpstudio van Studio E. interieur gegeven (Utrechtseweg 310 in Arnhem).

Reeds geplande data:

  • Zondag 13 januari van 10.00 tot 16.00 uur –er zijn geen inschrijvingen meer mogelijk-
  • Zondag 3 februari van 10.00 tot 16.00 uur –er zijn nog 3 inschrijvingen mogelijk-
  • Zondag 7 april van 10.00 tot 16.00 uur

In overleg is een andere datum ook mogelijk.

De workshop interieurstyling algemeen kost  € 125,- per persoon (incl. BTW).  Koffie en thee met iets lekkers en een uitgebreide lunch zijn uiteraard bij de prijs inbegrepen.

Een workshop op maat kan korting opleveren!
Wil je de workshop volgen met een groep, heb je zelf een prachtige locatie voor ogen of past een op maat gemaakt programma bij jullie? Dan is dat allemaal bespreekbaar. Studio E. interieur hanteert overigens een interessante groepskorting bij een inschrijving van minimaal 6 personen. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Workshop voor woonwinkels en makelaars
Studio E. interieur verzorgt ook workshops interieurstyling op locatie, zoals een woonwinkel of makelaarskantoor. Ben je makelaar, eigenaar of bedrijfsleider van een woonwinkel of heb je een andere functie op het gebied van interieurs en wil je jouw zakelijke relaties op een originele manier kennis laten maken met de interieurproducten of je (vernieuwde) winkel? Neem dan contact op met eigenaresse Esther van den Elsaker om samen de mogelijkheden te bekijken.

 

Inschrijven 

Gebruik onderstaand contactformulier om je in te schrijven voor de Workshop interieurstyling algemeen van Studio E. interieur. Je ontvangt vervolgens een inschrijfbevestiging en betaalgegevens. Je gegevens zullen uitsluitend gebruikt worden voor het sturen van cursus-/workshop-informatie en facturatie. Je gegevens zullen níet met derden gedeeld worden.

Voor de inschrijving van een 2e persoon:


Op dit artikel kan niet (meer) gereageerd worden.