WORKSHOP INTERIEURSTYLING

De workshop interieurstyling van Studio E. interieur is voor iedereen die het leuk vindt om met interieurs bezig te zijn en er nóg meer over te weten wil komen. Tijdens de workshop interieurstyling krijg je uitleg over het ‘lezen/begrijpen’ van plattegronden en het indelen van een ruimte. Door het maken van een stijl- en materialenmoodboard en een kleurenplan leer je bewuster naar interieurs te kijken en de keuzes en wensen daarop af te stemmen. Daarnaast worden je tal van stylingtips en ideeën aangereikt die zorgen voor de perfecte finishing touch voor je interieur.

Workshopmaterialen

Studio E. interieur zorgt voor de benodigde materialen en een handige map waarin je jouw ontwerpen, plattegronden en moodboards kunt opbergen. In de ontwerpstudio is WIFI beschikbaar, dus als je je laptop (iPad of Tablet is natuurlijk ook prima) mee neemt om bijv. je verzamelde afbeeldingen van websites als Pinterest en Welke te laten zien, dan is dat geen probleem.

Locatie, data en prijs

De workshop wordt op een weekenddag van 10.00 tot 16.00 uur gegeven in de ontwerpstudio. De ontwerpstudio van Studio E. interieur bevindt zich aan de Zijpendaalseweg 91 in Arnhem. Omdat de groep deelnemers uit maximaal 6 personen bestaat, is er voldoende ruimte in de studio om op 1,5 meter afstand van elkaar te kunnen zitten.

Reeds geplande data:

  • Zondag 4 oktober van 10.00 tot 16.00 uur –er zijn nog inschrijvingen mogelijk-

In overleg is een andere datum ook mogelijk.

De workshop interieurstyling kost  €175,- per persoon (incl. BTW).  Koffie en thee met iets lekkers en een zeer uitgebreide lunch zijn uiteraard bij de prijs inbegrepen. Bij een gelijktijdige inschrijving van van 2 personen of meer, betaal je geen €175,- per persoon maar €165,- per persoon.

Een workshop op maat kan korting opleveren!
Wil je de workshop volgen met een groep, heb je zelf een prachtige locatie voor ogen of past een op maat gemaakt programma bij jullie? Dan is dat allemaal bespreekbaar. Studio E. interieur hanteert overigens een interessante groepskorting bij een inschrijving van minimaal 6 personen. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Workshop voor woonwinkels en makelaars
Studio E. interieur verzorgt ook workshops interieurstyling op locatie, zoals een woonwinkel of makelaarskantoor. Ben je makelaar, eigenaar of bedrijfsleider van een woonwinkel of heb je een andere functie op het gebied van interieurs en wil je jouw zakelijke relaties op een originele manier kennis laten maken met de interieurproducten of je (vernieuwde) winkel? Neem dan contact op met eigenaresse Esther van den Elsaker om samen de mogelijkheden te bekijken.

Inschrijven 

Gebruik onderstaand contactformulier om je in te schrijven voor de workshop interieurstyling van Studio E. interieur. Je ontvangt vervolgens een inschrijfbevestiging en betaalgegevens. Je gegevens zullen uitsluitend gebruikt worden voor het sturen van cursus-/workshop-informatie en facturatie. Je gegevens zullen níet met derden gedeeld worden.

Voor de inschrijving van een 2e persoon:


Op dit artikel kan niet (meer) gereageerd worden.