WORKSHOP KINDERKAMERSTYLING 0-12

portfolio-cursisten

De workshop kinderkamerstyling 0-12 van Studio E. interieur is voor iedereen die van de kinderkamer een plekje wil maken dat past bij de persoonlijkheid en (ontwikkelings)behoeften van het kind. De workshop is een dag boordevol informatie over kleuren, materialen en indelingen die je verwerkt in een moodboard en plattegrond. Om meteen aan de slag te gaan verklappen we je de leukste adresjes waar je hippe en originele kinderspullen kunt kopen.

Door de onderwijskundige know-how die Studio E. interieur in huis heeft, is de ontwikkeling van kinderen bekend terrein en kennen we de specifieke (speel)behoeften die horen bij de verschillende leeftijdsfasen.

Workshopmaterialen

Studio E. interieur zorgt voor de benodigde materialen en een handige map waarin je jouw ontwerpen, plattegronden en moodboards kunt opbergen. In de ontwerpstudio is WIFI beschikbaar, dus als je je laptop (iPad of Tablet is natuurlijk ook prima) mee neemt om bijv. je verzamelde afbeeldingen van websites als Pinterest en Welke te laten zien, dan is dat geen probleem.

Locatie, data en prijs

De workshops worden op zaterdag of zondagen van 10.00 tot 16.00 uur gegeven in de ontwerpstudio van Studio E. interieur. De ontwerpstudio van Studio E. interieur bevindt zich aan de Zijpendaalseweg 91 in Arnhem.

Reeds geplande data:

  • Zondag 15 september van 10.00 tot 16.00 uur

In overleg is een andere datum ook mogelijk.

De workshops interieurstyling  Authentieke kinderkamers 0-12 kost  €150,- per persoon (incl. BTW).  Bij een gelijktijdige inschrijving van 2 personen of meer, betaal je geen €150,- per persoon maar €135,- per persoon (incl. BTW). Koffie en thee met iets lekkers en een uitgebreide lunch zijn uiteraard bij de prijs inbegrepen.

Een workshop op maat kan korting opleveren!
Wil je de workshop volgen met een groep, heb je zelf een prachtige locatie voor ogen of past een op maat gemaakt programma bij jullie? Dan is dat allemaal bespreekbaar. Studio E. interieur hanteert overigens een interessante groepskorting bij een inschrijving van minimaal 6 personen. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Inschrijven 

Gebruik onderstaand contactformulier om je in te schrijven voor de Workshop Kinderkamerstyling 0-12 van Studio E. interieur. Je ontvangt vervolgens een inschrijfbevestiging en betaalgegevens.Je gegevens zullen uitsluitend gebruikt worden voor het sturen van cursus-/workshop-informatie en facturatie. Je gegevens zullen níet met derden gedeeld worden.

Voor de inschrijving van een 2e persoon:

Sources: 1

Op dit artikel kan niet (meer) gereageerd worden.