INTERIEURADVIES

Heb je een nieuwe woning gekocht en wil je je interieur een persoonlijk, maar toch professioneel tintje geven? Wil je je huidige interieur voorzien van een andere uitstraling? Of blijf je na een verbouwing toch nog iets in je interieur missen?

Door goed te luisteren naar je woonwensen, de rijke vakkennis en ruime werkervaring kan Studio E. interieur je hierbij helpen. Ook voor een tweede woning, zakelijke omgevingen en openbare ruimtes geeft Studio E. interieur interieuradvies. Ervaring is opgedaan bij ict-bedrijven, ingenieursbureaus, recruiters offices, basisscholen en horecagelegenheden in de omgeving van Arnhem, Nijmegen, Doetinchem, Apeldoorn en Wageningen. Daarnaast heeft eigenaresse Esther van den Elsaker voor het televisieprogramma ‘Hart in Aktie’ van SBS6 een interieurontwerp gemaakt en uitgevoerd.

Het interieuradvies is gebaseerd op de interieurwensen, de mogelijkheden van de ruimte en het te besteden budget. Doordat Studio E. interieur een onafhankelijk interieuradviesbureau is, is er alle vrijheid van keuze in materialen, meubels, accessoires, kleuren en verlichting.

Naast een volledig interieuradvies kun je bij Studio E. interieur ook een verkort-interieuradvies aanvragen. Een verkort-interieuradvies houdt in dat het interieuradvies ter plekke wordt gegeven of dat -in geval van een aanstaande verhuizing of verbouwing- er aan de hand van een plattegrond en het voorhanden zijnde beeldmateriaal van de toekomstige ruimte een interieuradvies wordt gegeven met betrekking tot indeling, meubels en accessoires, interieurstijl, kleurgebruik, materialenkeuze en/of verlichting.

Hoe gaan we te werk bij een volledig interieuradvies?

 • Kennismakingsgesprek en een inventarisatie van de interieurwensen en de aan te passen ruimte.
 • Verwerking van het interieurontwerp in een presentatie.
 • Presentatie van het voorlopig interieurontwerp met daarin:
  1. meerdere plattegronden met indelingsmogelijkheden en verlichtingsplannen
  2. moodboard waarin de sfeer, meubelstijl en kleur- en materialenkeuze is verwerkt
 • Met de feedback van de opdrachtgever(s) wordt een definitieve indeling en keuze voor wat betreft de interieurstijl gemaakt.
 • Presentatie van het definitieve interieurontwerp en lijst verkooppunten.
 • Vervolgens kan de opdrachtgever kiezen voor het zelf aanschaffen van de meubels en accessoires en het zelf benaderen van vaklieden om het interieurontwerp te laten uitvoeren. De opdrachtgever kan er ook voor kiezen om dit door Studio E. interieur te laten uitvoeren.
 • Desgewenst kan er een 3D-visualisatie worden gemaakt van het interieurontwerp.
 • Tot slot wordt er een afspraak ingepland in de laatste fase van de interieurverandering voor de finishing touch, waardoor het totale interieur een mooi geheel vormt.3d-tekeningen interieur ontwerp Arnhem

Termijn

Binnen 3 weken ligt het voorlopig interieurontwerp voor je klaar. De interieurstylist licht persoonlijk de keuze toe voor de materialen, meubels, accessoires, kleuren, indelingsmogelijkheden en de bijbehorende verlichtingsplannen. 

Prijs

Een interieuradvies is maatwerk. De prijs van het interieuradvies is daarom afhankelijk van de opdracht en stellen we in goed overleg met elkaar vast.

Contact

Heb je vragen over interieuradvies, vul dan onderstaand contactformulier in.


Verkoopstyling

Ben je van plan om je woning op korte termijn in de verkoop aan te bieden of staat je woning al te koop? Dan hoop je op een korte verkoopperiode en een zo hoog mogelijke verkoopprijs.

Potentiële kopers hebben over het algemeen moeite om door de inrichting van een woning heen te kijken. Studio E. interieur kan dat wèl en zal met minimale middelen een optimale presentatie van de woning realiseren. Met verkoopstyling presenteer je je woning in zijn totaliteit zo, dat het een uitstekende eerste indruk maakt en opvalt in het enorme huizenaanbod.

Hoe gaan we te werk?

 1. Kennismakingsgesprek om de woning en de huidige woonsituatie te inventariseren
 2. Presentatie van het adviesrapport met praktische oplossingen
 3. Eindstyling nadat de adviezen zijn opgevolgd om samen de puntjes op de i te zetten.

Als extra optie kan er gekozen worden voor de assistentie bij de uitvoering van de styling van de ruimtes en het aanschaffen van accessoires en meubels.

Prijs

Een interieuradvies zoals verkoopstyling is maatwerk. De prijs van het verkoopstylingadvies is daarom afhankelijk van de opdracht en stellen we in goed overleg met elkaar vast.

Contact

Heb je vragen of wil je advies over verkoopstyling, vul dan onderstaand contactformulier in.

Op dit artikel kan niet (meer) gereageerd worden.