Interieuradvies

Heb je een nieuwe woning gekocht en wil je je interieur een persoonlijk, maar toch professioneel tintje geven? Wil je je huidige interieur voorzien van een andere uitstraling? Of blijf je na een verbouwing toch nog iets in je interieur missen? Door goed te luisteren naar je woonwensen, de rijke vakkennis en ruime werkervaring kan Studio E. interieur je hierbij helpen.Ook voor zakelijke omgevingen en openbare ruimtes geeft Studio E. interieur interieuradvies. Ervaring is opgedaan bij ict-bedrijven, ingenieursbureaus, basisscholen en horecagelegenheden in de omgeving van Arnhem, Nijmegen, Doetinchem, Apeldoorn en Wageningen. Daarnaast heeft eigenaresse Esther van den Elsaker voor het televisieprogramma ‘Hart in Aktie’ van SBS6 een interieuropdracht gedaan die binnenkort te zien is op televisie.

Het interieuradvies is gebaseerd op de interieurwensen, de mogelijkheden van de ruimte en het te besteden budget. Doordat Studio E. interieur een onafhankelijk interieuradviesbureau is, is er alle vrijheid van keuze in materialen, meubels, accessoires, kleuren en verlichting.

Hoe gaan we te werk?

  1. Kennismakingsgesprek en een inventarisatie van de interieurwensen en de aan te passen ruimte.
  2. Verwerking van het advies in een adviesrapport.
  3. Presentatie van het adviesrapport met daarin: indelingsmogelijkheden met passende verlichtingsplannen en een moodboard met sfeer, meubelstijl en kleur- en materialenkeuze.
  4. Desgewenst kan er een 3D-visualisatie worden gemaakt van het interieurontwerp. 3d-tekeningen interieur ontwerp Arnhem

Termijn

Binnen 3 weken ligt het interieuradvies voor je klaar. De interieurstylist licht persoonlijk de keuze toe voor de materialen, meubels, accessoires, kleuren, indelingsmogelijkheden en de bijbehorende verlichtingsplannen. 

Prijs

Een interieuradvies is maatwerk. De prijs van het interieuradvies is daarom afhankelijk van de opdracht en stellen we in goed overleg met elkaar vast.

Contact

Heb je vragen over interieuradvies, vul dan onderstaand contactformulier in.

Op dit artikel kan niet (meer) gereageerd worden.