EXCURSIES

Naast het geven van interieuradvies, cursussen en workshops interieurstyling, organiseert Studio E. interieur geregeld een excursie die jouw kennis over ontwerpers, architectuur, kunststromingen en productdesign vergroot en waardoor je als interieurliefhebber ongetwijfeld nóg enthousiaster wordt van interieurarchitectuur.

Een gevarieerd aanbod is er samengesteld:

van een bezoek aan Piet Hein Eek in Eindhoven tot aan een rondleiding door het gebouw van de Beurs van Berlage in Amsterdam. Ook staat er een kijkje in het Rietveldhuis van mevrouw Schröder op het programma en is een bezoek aan een Kubuswoning in Rotterdam gepland.

De excursies worden begeleid door Esther van den Elsaker, eigenaar van Studio E. interieur. Bij elke excursie is er de mogelijkheid om te lunchen, dit kun je aangeven bij je inschrijving. Wanneer er verschillende locaties worden bezocht tijdens een excursie-dag, zullen de locaties op maximaal 20 minuten lopen van elkaar vandaan gelegen zijn. Aanmelden kan tot 14 dagen voorafgaand aan de excursie en voor elke excursie geldt een maximum aantal inschrijvingen.

Programma


Dinsdag 18 september Utrecht 11.00 – ca. 14.30 uur

Een rondleiding door het Rietveldhuis van de familie Schröder lunch bij het Centraal Museum + een rondleiding door het Centraal Museum

€ 35,- (excl. lunch) / € 55,- (incl. lunch)

nog 20 plaatsen beschikbaar


Vrijdag 28 september Rotterdam 11.00 – ca. 15.00 uur

Een rondleiding door Huis Sonneveldt + lunch bij Museum Boijmans van Beuningen + een rondleiding door een kubuswoning

€ 35,- (excl. lunch) / € 55,- (incl. lunch)

nog 9 plaatsen meer beschikbaar


Vrijdag 19 oktober Eindhoven 11.00 – 12.00 + lunch

Piet Hein Eek + lunch Restaurant Piet Hein Eek. Een rondleiding door het gebouw waar Piet Hein Eek met zijn team meubels maakt en waar hij je bij het showroom-gedeelte bij verschillende meubels vertelt over het verhaal achter het ontwerp.

€ 55,- (excl. lunch) / € 75,- (incl. lunch)

nog 12 plaatsen beschikbaar


Zaterdag 17 november Amsterdam 11.00 – ca. 15.30 uur

Een rondleiding door het gebouw Beurs van Berlage lunch bij de bar ‘Metropolitain’ + een rondleiding door het Paleis op de Dam

€ 35,- (excl. lunch) / € 55,- (incl. lunch)

nog 9 plaatsen beschikbaarInschijving

Heb je vragen of wil je je inschrijven voor een excursie, vul dan onderstaand formulier in.

Voor de inschrijving van een 2e persoon:

 
 

Op dit artikel kan niet (meer) gereageerd worden.