STYLING OP LOCATIE

‘Hoe krijg ik m’n accessoires in de woonkamer mooi gestyled en hoe kan ik voorkomen dat het rommelig wordt? En waar kan ik leuke items voor m’n interieur vinden?’

Met deze vragen helpen we je graag verder.

Voordat we overgaan op het stylen van je interieur, inventariseren we eerst je interieurwensen en interieur-‘struggles’. Dit doen we het liefst op de locatie waar het om gaat, zodat we meteen kunnen zien wat de mogelijkheden van de ruimte zijn.

Vervolgens gaan we voor je aan de slag.

We zetten voor je op een rijtje wat je zou kunnen veranderen aan je interieur en wat je zou kunnen toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan een andere indeling, extra verlichting of nieuwe accessoires. Hierover hebben we natuurlijk steeds contact, zodat de ideeën wel blijven passen bij jouw smaak en budget.

Daarna is het tijd om over te gaan naar de actie-modus. We komen bij je langs om de ideeën uit te voeren of om met je af te stemmen welke vaklieden we gaan inschakelen.

Zo kan het zijn dat je met een nieuwe opstelling van je huidige meubels helemaal happy bent. Of dat je goed geholpen bent met de door ons aangeschafte accessoires en het ter plekke stylen van bijvoorbeeld je vitrinekast. Je betaalt uiteraard alleen de accessoires die je wilt houden.

Lijkt het je fijn als er een interieur-professional even met je meekijkt naar je interieur en je vervolgens helpt met:

  • enkele interieurtips,
  • handige adresjes en bekwame vaklieden,
  • een lijst met producten en verkooppunten of
  • voor 3 uur langskomt om je interieur te stylen.

Neem dan contact op met Studio E. interieur door het onderstaande formulier in te vullen of te bellen met Esther van den Elsaker (06-25545836).

Op dit artikel kan niet (meer) gereageerd worden.