STYLING OP LOCATIE

‘Hoe krijg ik m’n accessoires in de woonkamer mooi gestyled en hoe kan ik voorkomen dat het rommelig wordt? En waar kan ik leuke items voor m’n interieur vinden?’

Met deze vragen helpen we je graag verder.

Voordat we overgaan op het stylen van je interieur, inventariseren we eerst je interieurwensen en interieur-‘struggles’. Dit doen we het liefst op de locatie waar het om gaat, zodat we meteen kunnen zien wat de mogelijkheden van de ruimte zijn.

Vervolgens gaan we voor je aan de slag.

We bespreken en zetten samen met jou op een rijtje wat je zou kunnen veranderen aan je interieur en wat je zou kunnen weglaten en/of toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan een andere indeling, extra verlichting of nieuwe accessoires. Ook kijken we samen bij welke meubelwinkels je het beste terecht kan voor jouw interieurstijl en of er vaklieden ingeschakeld moeten worden om de plannen te laten uitvoeren. Hierbij houden we er natuurlijk rekening mee dat de ideeën passen bij jouw smaak en budget.

In een tijdsbestek van nog geen 3 uur ondergaat je interieur een voor jou welkome verandering en ben je voorzien van een heel gerichte ‘to-do-list’ voor je interieur. Hoe heerlijk is dat!

Zo kan het zijn dat je met een nieuwe opstelling van je huidige meubels helemaal happy bent. Of dat je goed geholpen bent met de door ons aangeschafte accessoires en het ter plekke stylen van bijvoorbeeld je vitrinekast. Je betaalt uiteraard alleen de accessoires die je wilt houden.

Laat een interieur-professional met je meekijken naar je interieur en je vervolgens helpen met:

  • het ter plekke stylen van je interieur,
  • het geven van specifiek advies op het gebied van kleur, behang, meubels, indelingen en verlichting,
  • een overzicht van winkels die passen bij jouw interieurstijl en budget,
  • het delen van contactgegevens van bekwame vaklieden en
  • het samen opstellen van een ‘interieur-to-do-lijst’.

Het aanvragen van styling advies op locatie door Studio E. interieur kan heel eenvoudig door het onderstaande formulier in te vullen of te bellen met Esther van den Elsaker (06-25545836).

Op dit artikel kan niet (meer) gereageerd worden.