RECENSIES

Ben je geïnteresseerd in een interieuradvies, verkoopstylingadvies of een cursus/workshop interieurstyling van Studio E. interieur? Vele zijn je al voor gegaan, lees in de onderstaande reacties wat zij ervan vonden!

Wil je zelf een reactie plaatsen? Onder de reacties vind je het invulformulier.

62 Responses to RECENSIES

 1. Leonie zegt:

  We hebben Esther een flinke uitdaging gegeven: een ontwerp maken voor een huis dat voelt als een thuis, voor 2 mensen met een totaal andere smaak. Samen kwamen we er niet uit en dus mocht Esther een poging wagen.

  Esthers daadkrachtige aanpak werkte perfect voor ons: ze luisterde goed, vroeg veel door en kwam met veel suggesties en ideeen waarop wij mochten “schieten”. Wat uiteindelijke resulteerde in een ontwerp waarin we ons beiden herkenden en prettig bij voelden.

  Vervolgens heeft Esther ons geholpen met de selectie van de meubels en accessoires. “Doe ons maar een boodschappenlijstje”, was voor ons de ideale aanpak. Doordat Esther ons erg goed aanvoelde, konden we met dat lijstje vervolgens snel kiezen en kopen.

  Top samenwerking, en ook nog eens een heel gezellig proces!

 2. Edith zegt:

  Afgelopen maanden heb ik de cursus interieurstyling gevolgd bij Esther omdat ik meer kennis wilde van verschillende onderdelen. En wat een goede keuze!
  Een duidelijke opbouw, van alles wat, klein groepje waardoor 1-op-1 aandacht voor jouw werk, gezellig en lekker snoepjes ;)
  Ik ging er iedere keer met veel plezier heen!

  Echt een aanrader als je in korte tijd e.e.a. wil leren over styling.

 3. Annemarie en Willem zegt:

  Voor het bepalen van de kleuren en behang op de muren in ons hele huis hebben we advies ingewonnen bij Studio E. interieur. Een gewaagd kleurenpalet en mooi behang werd ons geadviseerd, waar we zelf niet aan hadden durven denken. Een schilder uit het netwerk van Studio E. interieur heeft met zijn team de muren in ons huis snel en vakkundig geschilderd en behangen. Een prachtig resultaat is het geworden. Veel dank.

 4. Fleur zegt:

  CURSUS INTERIEURSTYLING

  Wat een superleuke cursus interieurstyling!!! Ik woon in de buurt van Utrecht en reed elke keer na de les in Arnhem met heel veel ideeën en ‘zin om plannen te gaan uitvoeren’ naar huis.

  – veel geleerd
  – ik begrijp nu veel beter hoe interieurs in elkaar zitten
  – gezellige groep
  – kleine groep
  – fijn lesgegeven door Esther
  – zowel met je eigen interieurproject als dat van het fictieve gezin bezig geweest
  – van deze cursus heb ik nog jaren plezier

  Kortom: een cursus interieurstyling die ik echt iedereen kan aanraden.

 5. Isabella en Diederik-Jan zegt:

  Voor onze woonkamer hebben we de hulp ingeschakeld van Esther van den Elsaker van Studio E., omdat we er zelf niet uitkwamen en er zelfs een beetje chagrijnig van werden…. Bovendien vonden we dat het de hoogste tijd was geworden om beslissingen te nemen.
  We zijn ontzettend goed geholpen met het advies dat we kregen voor de kleuren, verlichting en meubel-keuze. Esther heeft een goede selectie gemaakt van de mogelijkheden, wat voor ons heel verhelderend werkte. En ons ook veel tijd bespaarde ;-). Het is heel fijn als je kunt vertrouwen op iemand die goed aanvoelt wat je smaak is.
  We gaan ons in de aankomende weken richten op ons interieur m.b.v. alle tips en adviezen die we van Esther hebben gekregen. Het enthousiasme, de smaak en de kennis van interieurs van Esther geeft ons veel energie, waardoor we het weer leuk vinden om met ons interieur bezig te zijn.

  Interieuradvies (wij hadden een advies tussen een verkort en een volledig interieuradvies in) van Studio E. kunnen wij iedereen van harte aanbevelen!

 6. Barbara zegt:

  Workshop Interieurstyling gevolgd. Een hele leerzame en prettige dag. Het mooie is dat je na een dag naar huis gaat met een concreet plan voor je ruimte: zowel een moodboard als een inrichtingsplan. Dat is een mooi resultaat voor een dag workshop! Door de tips van Esther ga je net even anders kijken naar je ruimte en kom je sneller tot overwegingen en besluiten. Thuis waren ze ook enthousiast over het resultaat, dus nu tijd voor actie!
  Dank je wel Esther, je hebt me zo enthousiast gemaakt, dat ik ook overweeg de cursus te gaan volgen omdat ik behoefte heb aan meer diepgang op de verschillende thema’s. Dus, wellicht tot ziens!

 7. Interieuropdrachtgeefster uit Elst. zegt:

  Een reactie op een verkort interieuradvies van 2 uur is via de mailbox van Studio E. interieur ontvangen:

  “Mijn man en ik hebben de adviezen als erg prettig ervaren. En we vonden het fijn dat het zo op maat bij ons thuis kon. Dit werkt voor mij beter dan zelf een workshop doen.”

 8. Linda zegt:

  Was een erg leuke cursus interieurstyling om te volgen! De vervolgcursus ga ik ook zeker doen!

 9. Olivia v. W. zegt:

  Zó inspirerend om een workshop interieurstyling te hebben gedaan! Kan het echt aan iedereen aanraden. Je gaat meteen heel anders naar interieurs kijken en je ziet nu veel sneller wat je moet veranderen om je interieur mooier te maken. Ook superleuke tips gekregen om mijn huisje helemaal van mij te gaan maken. Fijne groep, gezellige sfeer, ieder met een eigen interieur aan de slag, veel lekkers te eten en drinken, professionele en enthousiaste workshopleidster (Esther), veel te weten gekomen!

 10. Marloes zegt:

  Na een hele fijne cursus interieurstyling heb ik gevraagd of Esther langs wilde komen voor een verkort interieuradvies. Wij laten een nieuw huis bouwen en samen met Esther hebben we gekeken naar de plattegronden. Op basis van een fijn en verfrissend gesprek hebben we wat aanpassingen doorgevoerd. Het heeft enorm geholpen om te sparren over de mogelijkheden die er zijn.

 11. Heidi zegt:

  Een interieurcursus gevolgd bij Esther. Het leuke ervan vond ik dat theorie en praktijk elkaar goed afwisselen.
  Er is ook genoeg ruimte om je eigen ‘woonprobleem’ te bespreken. Esther geeft hierbij goede praktische tips.
  De cursus is leuk voor iemand die zijn interieur wil veranderen maar ook als je meer over interieurstyling wilt weten.

 12. Daan zegt:

  In het najaar 2017 heb ik de cursus interieurstyling gevolgd. Een enorme aanrader! Ik heb veel geleerd over hoe je een ruimte naar je eigen persoonlijke smaak creert. Veel elementen kwamen aan bod (inrichting, stijlen, kleuren, verlichting…). Het is een hele praktische cursus waarin je ook veel voorbeelden te zien krijgt. De manier waarop Esther de cursus leidt is ontspannen, professioneel en persoonlijk. Daarnaast heb ik het altijd ervaren als een hele gezellig avond. Er is ruim voldoende persoonlijke aandacht voor je eigen vragen. Het leuke is ook dat je door anderen in de groep geinspireerd raakt en hulp ontvangt. Na een aantal weken ga je concreet de deur uit met je eigen plan!

 13. Laurine zegt:

  In het najaar ben ik begonnen aan de cursus interieurstyling van Studio E. interieur. De cursus is nog niet afgelopen, maar ik kan nu al zeggen dat ik deze cursus ontzettend zinvol vind. De lessen die ik tot nu toe heb gehad zijn heel inspirerend (ik krijg elke keer weer nieuwe ideeën), afwisselend, duidelijk qua informatie en heel gezellig wat betreft sfeer in de groep (niet al te groot, 5 personen, wat ik heel prettig vind). De cursus is bijna afgelopen en ik overweeg om de vervolgcursus ook te gaan volgen, lijkt me leuk om nóg meer te weten te komen over ontwerpers (bezoek aan Piet Hein Eek!), materialen en om een maquette te maken.

 14. Sander zegt:

  Voor mijn vriendin heb ik een cadeaubon voor een workshop aangevraagd. Een dag later kreeg ik de cadeaubon al per post thuisgestuurd. Ook zat er informatie over de workshop bij, zodat ik dat niet zelf hoefde uit te zoeken. Ik heb het pakketje aan mijn vriendin gegeven en ze was er erg blij mee. Ze kijkt nu al uit naar de workshop waar ze binnenkort aan zal deelnemen.
  Dank voor de snelle afhandeling!

 15. Manager Bijenkorf zegt:

  De aanwezigheid van interieurstylist Esther van den Elsaker tijdens ‘Het Woonweekend’ bij de Bijenkorf is van grote waarde geweest.

  Ons winkelend publiek is in een relatief kort tijdsbestek voorzien geweest van deskundig interieuradvies. Wat ik van een afstand heb kunnen meekrijgen, hebben de interieuradviezen onder meer bestaan uit een styling-advies voor accessoires, een plattegrond met indeling en een kleurenadvies in combinatie met materialen. Het advies werd niet alleen aan de daarvoor bestemde tafel gegeven, Esther nam degene -aan wie ze het interieuradvies gaf- ook mee de woonafdeling op om ter plekke te adviseren. Tevredenheid onder de ontvangers van de interieuradviezen was duidelijk te zien.

  Esther, heel veel dank voor het geven van je professionele adviezen aan onze bezoekers.

 16. Eva zegt:

  Gisteren zijn we tijdens een bezoek aan de Bijenkorf Utrecht op heel vakkundige wijze geadviseerd door Esther van den Elsaker voor ons interieur. In heel korte tijd wist zij voor ons een beeld te creëren van ons nieuwe interieur waar zowel mijn echtgenoot als ik enthousiast over waren. Wij hebben dankzij het interieuradvies nu een duidelijk beeld gekregen van de richting die we met ons interieur op willen gaan en hebben de eerste (kleine) veranderingen al doorgevoerd.
  De persoonlijke benadering waarmee Esther van den Elsaker aan het werk is, vertaalt zich naar een interieuradvies dat aansluit bij onze interieurwensen. Wij zijn zeer tevreden en complimenteren de Bijenkorf met hun uitstekende keuze voor deze vakkundige interieurstylist.

 17. Marloes zegt:

  Dankzij een kort interieuradvies ben ik helemaal blij met mijn interieur! Dit is mijn ervaring met Studio E. interieur:

  In de afgelopen maanden heb ik flink wat investeringen gedaan om mijn interieur meer naar mijn eigen smaak in te richten, ik was wel klaar met de ‘VT Wonen stijl’, ik wilde een interieur dat veel meer bij mij past en niet zo tijdelijk is. Ondanks dat ik mijn gekochte nieuwe spullen mooi vond en de andere kleur op de muur mij beviel, voelde mijn ‘nieuwe’ interieur nog niet af.
  Ik heb Esther benaderd met de vraag of ze bij me langs wilde komen om eens haar blik te werpen op mijn ‘nieuwe’ interieur en mij te helpen mijn interieur wat te veranderen zodat ik er meer blij mee zou zijn. Ik hoefde geen getekende plattegrond met indeling en wilde niet nog meer grote investeringen doen. Esther reageerde meteen heel enthousiast en de afspraak was zo gemaakt.
  Esther is 3 uur bij mij langs geweest en heeft mijn hele woonkamer met haar professionele blik bekeken. En we hebben meteen dingen veranderd. Dat was zó fijn! Esther zag direct waar de knelpunten zaten, ze kon me meteen voorzien van interieuradvies en we hebben gelijk veranderingen in de praktijk gebracht, gewoon met de spullen die ik al in huis had. Daarnaast maakten we een lijstje met de spullen die ik nog zou kunnen aanschaffen en wat ik nog zou veranderen aan mijn interieur die iets meer tijd en geld kosten. Heel praktisch allemaal, heel overzichtelijk.

  Het interieuradvies zoals ik dat heb gekregen (3 uur bij mij thuis, alles meteen in de praktijk brengen en een ‘boodschappenlijstje’ voor de iets langere termijn), was echt perfect voor mij. Esther is een heel kundig en prettig persoon, ze kan goed luisteren en houdt rekening met je interieurwensen en budget. Ik ben heel blij met mijn ‘nieuwe’ interieur en kan echt iedereen Esthers interieuradvies aanraden. Esther, dankjewel!

 18. Jordi zegt:

  Voor mijn werk was ik opzoek naar een expert op het gebied van interieurstyling. Via google kwam ik bij Esther terecht. Ik vertelde haar mijn ‘mission impossible’ en Esther was direct enthousiast. De veel te korte voorbereidingstijd was voor Esther geen enkel probleem en na twee dagen was het al de dag van de ‘verbouwing’. Binnen een dag is alles gerealiseerd.

  Esther heeft verstand van van zaken, is duidelijk in haar communicatie en heeft oog voor detail.

  Ik zie mezelf nog vaak in de toekomst samenwerken met deze sympathieke en professionele dame!

 19. Pedro & Maartje zegt:

  Afgelopen weekend is Esther bij ons thuis geweest om advies te geven hoe we onze woonkamer beter kunnen afstylen. Esther is een hele fijne vrouw om te ontvangen en onwijs kundig. Na onze sessie had ze ons zo entousiast dat we meteen aan de slag zijn gegaan met haar advies. Echt een aanrader!

 20. Jorien en Jessica zegt:

  Vandaag hebben wij een super leuke workshop interieurstyling gehad. Het was een hele verassende dag en veel positieve energie. Esther, je weet een ontzettende goede sfeer te scheppen. Wij gaan met nieuwe ideeen naar huis. Dankjewel!

 21. Trudi zegt:

  Zondag 5 februari 2017 heb ik een zeer goed verzorgde workshop interieurstyling gevolgd van Esther. Zoals al eerder vermeld: Esther weet heel snel een goede sfeer te scheppen in een groep mensen die elkaar niet kent en een hele dag met elkaar doorbrengt. Veel ideeën brengt ze in, in woord en beeld, en vooral haar persoonlijke aandacht en doorvragen geeft nieuwe inzichten. Iedereen is -met de eigen situatie en persoonlijke vragen- goed aan bod gekomen. Ik ben in ieder geval vol nieuwe ideeën voor de huidige woning en de toekomstige woning naar huis gegaan.

 22. Michiel vd Z zegt:

  26 November waren mijn vriendin en ik 10 jaar samen. Voor deze dag ben ik op zoek gegaan naar een leuk en persoonlijk cadeau. Volgend jaar gaan wij verhuizen, en willen de inrichting direct goed aanpakken. In verband met de oppas van de kinderen lukte het ons niet om bij een algemene workshop aanwezig te zijn. Esther heeft hierin direct met mij meegedacht en andere data voorgesteld. Zo kwamen wij uit op een privé-workshop op precies 26 november!

  De invulling van de dag heeft Esther prima afgestemd met onze wensen, en heeft hierin de verwachtingen overtroffen. Plattegrond indelen, kleurschema’s, invloed van daglicht, aankleding, klein stukje verlichting, moodboard maken… Hard werken afgewisseld met een borreltje in het café om de hoek was prima ingeregeld!

  We hebben nu meer inzicht hoe wij onze nieuwe woonkamer helemaal naar onze smaak kunnen inrichten en aankleden, en hebben overall meer kennis opgedaan hoe te kijken en spelen met ruimtes. Esther heeft ons op een enthousiaste, gastvrije en relaxede manier een heel stuk verder geholpen.

  Esther bedankt voor je flexibiliteit, het meedenken in de oplossing voor een datum vindt ik echt heel sterk! En bedankt voor de inhoud van deze workshop!

 23. Linda zegt:

  Vandaag samen met mijn man een interieur workshop gevolg bij Esther! De workshop was speciaal voor ons tweeen vandaag, als verrassing voor mijn man! We zijn bordevol ideeen naar huis gegaan. We weten nu welke kleuren gebruiken en welke indeling het mooist is in ons nieuwbouw huis! Esther is erg enthousiast en helpt je echt om je eigen stekje te ontwikkelen! En er wordt goed voor je gezorgd… Wij zijn erg tevreden, een echte aanrader als je het inrichten van je nieuwbouwhuis lastig vind of het pimpen van je al bestaande huis! Esther is echt een topper!!!

 24. Karolijn zegt:

  Esther heeft super goed meegedacht bij de nieuwe inrichting van onze keuken. Ze voelde heel goed aan wat wij wilden en gaf fijne en nuttige tips. Ze heeft heel veel kennis van zaken en was ook heel benaderbaar voor vragen.

 25. Viola zegt:

  Ik heb de interieurworkshop van Esther samen met mijn vriend gevolgd. Het was een leuke combinatie van theorie en toepassing in de praktijk; erg leerzaam en behulpzaam. Esther wist een goede sfeer te creëren, ook tussen de deelnemers onderling die elkaar niet kenden. De kleinschaligheid was erg fijn. Niet alle informatie was evenveel voor ons van toepassing, maar dat maakt wel dat de workshop een volledig beeld geeft van wat er komt kijken bij interieurstyling. Het was een intensieve dag! En we kwamen tijd te kort, maar zijn in elk geval weer een stapje verder gekomen!

 26. Loes zegt:

  Ik heb de workshop interieurstyling gevolgd. Super leuk, je leert over gebruik van ruimte, kleuren en stijlen en hoe je moet starten als je een interieur wilt maken. Verder is het een hele persoonlijke workshop met echt aandacht voor jouw persoonlijke situatie, specifieke vragen over jouw ruimte en persoonlijk advies en tips. Verder was het ook gewoon een gezellig dag. Kan het iedereen aanraden die interieur leuk vindt en zijn interieur wilt pimpen of re-stylen!

 27. Elise zegt:

  Enige tijd geleden heb ik de workshop interieurstyling gevolgd. Ik kende de andere deelnemers niet, maar Esther zorgt meteen voor een ontspannen, gezellige sfeer in de groep.
  Veel geleerd over hoe je een ruimte praktisch indeelt en deze vervolgens mooi kunt aankleden. Elke deelnemer kreeg persoonlijke aandacht. Esther heeft veel oog voor detail en luistert heel goed naar je. Zo helpt ze je snel om de stijl te ontdekken die bij jou persoonlijk past, i.p.v mee te gaan met modegrillen. Vervolgens leer je hoe je van alle losse elementen die je mooi vindt één geheel kunt maken.

  Kortom; een gezellige (zeer goed verzorgde!) dag waar je veel van opsteekt en vol inspiratie vandaan komt.

 28. Judith zegt:

  Ik heb onlangs de cursus interieurstyling gevolgd bij Esther en vond het erg leuk en leerzaam! De cursus wordt gegeven in kleine groepen, waardoor er veel tijd en aandacht is voor je vragen en ideeën. We hebben praktische tips gekregen voor de indeling, verlichting en materialen. Stapje voor stapje kwam ik steeds dichterbij de indeling die ik wil voor mijn nieuwe huis.

 29. J. van de Klok zegt:

  Onlangs een workshop interieurstyling gehad. Erg leuke en leerzame dag. Ieders “probleem” werd uitgebreid en serieus behandeld en je doet echt inspiratie op. Esther is erg leuk, ontspannen en bovenal kundig! Heel klein minpuntje zijn de opdrachten tijdens de presentatie. Had voor mij niet gehoeven. Liever tijd gehad om zowel moodboard als indeling kamer te maken ipv of/of. Maar dit mocht zeker de pret niet drukken. Heerlijke dag!
  Ps: ook superleuke stylish verantwoorde en heerlijke lunch gehad.

 30. Hilda Raven zegt:

  Met onze vriendinnengroep hebben wij de workshop interieurstyling gevolgd (op locatie). Leuk was de afwisseling van ” theorie” en “doen”. Vol overgave stortte iedereen zich op z’n eigen interieurproblemen. Esther begeleidde het heel erg goed en haar enthousiasme maakte ons nog weer enthousiaster. Na afloop hadden we allemaal direct zin om de slag te gaan! Een heel goed teken! Wij kijken met veel plezier terug op deze middag en hebben veel bruikbare ideeen opgedaan!

 31. Jules vd elsaker zegt:

  lieve Mama,Wat heb jij een mooie site!

 32. Ruth zegt:

  De cursus-avonden bij studio E probeer ik in een paar woorden samen te vatten:
  * inspirerend
  * praktisch
  * gezellig

  Esther geeft de cursus op een afwisselende manier en je kunt er thuis direct mee aan de slag.

  Ik ben in voor een vervolg!

 33. N. Boland -Banquet Reservations Manager Golden Tulip Doorwerth- zegt:

  Voor een 25-jarig huwelijksfeest afgelopen maand bij ons hotel in Doorwerth, was Esther benaderd door de gasten zelf om de zaal te stylen. Wij werden daar al snel bij betrokken en dat dat heb ik ervaren als een zeer prettige samenwerking. Het was ontzettend mooi om te zien met hoeveel passie en plezier Esther de opdracht aanvloog. Al snel kregen we een ingetekende plattegrond compleet met verschillende sfeerfoto’s.Het uiteindelijke resultaat was geweldig.

  Esther, bedankt voor de prettige samenwerking en ik hoop dat we je snel kunnen bellen voor een nieuwe klus!

 34. Ans van Stigt zegt:

  Ik ben in aanraking gekomen met Esther doordat gasten die hun bruiloft gingen vieren bij Golden Tulip Tulip Arnhem Doorwerth met haar zaken wilden doen wat betreft de aankleding van de feestzaal en wij, als hotel zijnde, dus daardoor met elkaar gingen sparren.
  Vanaf het eerste moment was er een erg goede klik waardoor je elkaar op nieuwe ideeen brengt en er zeer verrassende ontwerpen naar boven kwamen, maar wat ook een hele fijne samenwerking teweeg bracht.
  Wij als hotel zijnde waren aangenaam verrast door door professionaliteit, creativiteit en fantasie, super!
  Met name haar persoonlijke inzet is te roemen. Met een moodboard konden we ook zien waar ze mee bezig was en wat ons aandeel daarin kon zijn.
  Het zit juist in de kleine dingen die haar enorm sterk maken.
  Door deze goede samenwerking hebben wij ook weer heel veel nieuwe ideetjes opgedaan, top!
  Mochten wij in de toekomst iemand nodig hebben zullen wij haar zeker gaan benaderen.

 35. Ton en Nicolette Romeijn zegt:

  Dit jaar waren wij 25 jaar getrouwd. Wij wilden heel graag een leuk feest geven voor familie en vrienden. Een locatie was snel gevonden: het Golden Tulip Hotel te Doorwerth. We hebben Esther benaderd om een persoonlijk tintje aan de feestzaal te geven en…dat is haar uitstekend gelukt. Zowel het management van het hotel als onze gasten waren laaiend enthousiast over de sfeer die de zaal uitstraalde. Alles was tot in detail uitgewerkt: eerst een plan van opzet m.b.v. een plattegrond en voorbeelden van materialen.Vervolgens inkoop van verrassende voorwerpen waren de basis voor de inrichting. Door de originele ideeën boden de medewerkers van het hotel spontaan extra inrichtingsmateriaal aan. Hierdoor ontstond een uitstekende klik. Dit alles heeft er toe geleid dat wij een fantastisch feest hebben gevierd in een prachtige en intieme entourage. Esther heeft met haar 120% inzet laten zien wat ze in huis heeft: ze is zeer professioneel in haar prachtige vak. Heel veel dank voor alles!!

 36. Jan vd W. zegt:

  Na steeds maar weer in een ideëenspagaat te komen als het ging om de herinrichting van de woning, moest de cursus interieurstyling uitkomst bieden. En de uitdaging werd nog groter omdat we besloten met zijn 2-en in te schrijven: we zijn beiden te eigenwijs om alleen op de inspiratie van de ander af te gaan. Kort en goed: het heeft gewerkt ! Inspirerende bijeenkomsten met een leuke, losse sfeer en veel persoonlijke aandacht. Opdrachten die goed behapbaar zijn, ook als je het met volle werkweken moet combineren. En na de laatste bijeenkomst een map en hoofd vol ideeën om in de praktijk te gaan brengen !

 37. Loes zegt:

  De cursusavonden waren elke keer weer een uitje! De groepen zijn klein en gezellig. De theorie is helder, en het enthousiasme van Esther is aanstekelijk.

  Een aanrader als je met wat meer kennis en achtergrond je huis wil inrichten, of als je geïnspireerd wil raken voor nieuwe plannen!

 38. Hanneke Mooren zegt:

  Esther heeft op de AMS een hele verandering gebracht. De entree is nu een stuk vriendelijker, opener, praktischer en creativer geworden!
  Wij zijn er erg blij mee, want het werkt mee aan het visitekaartje van de school!

 39. Myrna zegt:

  Tijdens de cursus interieurstyling hebben we in zes sessies verschillende thema’s behandeld. Van plattegrond tot kleurgebruik, stijlen, lichtplan, materialen en stoffen, het komt allemaal voorbij. We hebben zelfs nog een vrijblijvende 7e sessie mogen volgen, omdat we wat tijd tekort kwamen om de stof goed door te nemen.

  Esther is erg enthousiast en weet precies wie ze voor zich heeft, zo onthoud ze ieders voorkeuren en opdrachten tot in detail en sluit goed aan bij jouw voorkeuren. De samenstelling van de groep was bij ons erg divers; is heel leerzaam! Iedereen voert opdrachten op een andere manier uit, dit geeft je een kijkje in de keuken van andermans aanpak.

  Ook al lijkt 6 sessies heel veel, omdat er zoveel verschillende thema’s aan bod komen, kun je alleen aan de onderwerpen proeven. Ik vond het heel prettig om eerst het brede spectrum te leren kennen, om te bepalen waar ik nog graag verder in zou leren. Een vervolgvariant is dus zeer gewenst!

  Kortom: een grote aanrader!

 40. Margreet zegt:

  Afgelopen week de cursus interieurstyling afgerond. Zes avonden boordevol informatie en inspiratie. Op deze avonden worden de voornaamste thema’s belicht, die bij het inrichten van je interieur komen kijken. Esther weet dat heel helder en overzichtelijk te brengen, zonder dat het allemaal teveel wordt.
  Aan de hand van plattegronden (die je zelf gaat maken) ga je vervolgens aan de slag met je eigen plannen en de diverse aspecten die daarbij komen kijken. Tussen de lessen door was er steeds genoeg tijd om materiaal te verzamelen en plannen uit te werken. Voor mij persoonlijk was het bovendien een verademing om ver weg van de computer weer eens lekker te kunnen knippen en plakken.
  Leuk om tijdens de eindpresentatie te zien wat iedereen ervan gemaakt heeft. Ons groepje was zo enthousiast dat een vervolg gewoon niet uit kan blijven!

 41. Marloes zegt:

  Ik heb de afgelopen maanden de cursus interieurstyling bij Esther gevolgd en ik vond het geweldig!
  Door de kleine groepjes en het enthousiasme van Esther waren het leuke, leerzame en gezellige avonden.
  @ Esther, ik hoor het graag als je vervolgcursussen gaat aanbieden hoor ik het graag!

 42. Jan zegt:

  Ivm een interne verhuizing en de bijbehorende aanschaf van nieuwe kantoormeubelen, Esther (Studio E) gevraagd om advies mbt de indeling van de ruimtes. Rekening houdend met vorm, licht inval, kleuren, functies van mensen etc , komt Esther op doortastende wijze met evenwichtige en doordachte voorstellen waar je wat mee kunt. Pragmatisch interieur advies met oog voor detail, op prettige wijze gebracht.

  Ik kan Esther van harte aanbevelen!

 43. Femke over cursus interieurstyling zegt:

  In april gestart met de 6x durende cursus Interieurstyling van Studio E. Interieur. De cursus is goed opgebouwd en leert je stap voor stap om een goed en doordacht interieurplan te maken. Wat mij betreft had de cursus wel wat langer mogen duren, het was ontzettend leuk! De enthousiaste manier van het geven van de cursus door Esther is leuk en werkt aanstekelijk. Het werken in kleine groepjes is ook prettig, er is voldoende tijd voor de lesinhoud en om met eigen vragen en/of opmerkingen te komen. Ik vond het leuk om te zien dat we zoveel informatie kregen, waar iedereen mee aan de slag kon om zijn/haar eigen ideeen uit te werken. De presentaties waren daardoor erg verschillend, wat erg leuk was om te zien! Ik ben benieuwd naar de “live” uitwerkingen van de plannen! Al met al dus absoluut een aanrader en een vervolg waard!

 44. Voor mijn afstuderen heb ik mijzelf de cursus interieustyling bij Studio E. Interieur cadeau gedaan. Ik heb een woonblog en ben eigenlijk dagelijks op zoek naar wooninspiratie. Met de cursus heb ik al deze inspiraties op een andere manier kunnen gebruiken, wat erg leuk was. Stap voor stap zijn we aan de slag gegaan met ons eigen complete interieurplan. Tijdens de lessen hing een heerlijk ontspannen sfeer. Onze groep was niet zo groot, waardoor we veel tijd hadden om van elkaar te leren en samen te brainstormen. De theorie werd op een enthousiaste manier uitgelegd en ondersteund met foto’s en materialen. Ik heb echt heel veel geleerd en zoveel nieuwe dingen ontdekt. Ik vind de cursus bij Studio E. echt een aanrader!

  Via Twitter:
  – Zin in vanavond!! Eerste les van de cursus interieurstyling bij
  @Studio_E_Arnhem
  – Was een inspirerende cursus, dank je wel

 45. Ryanne over verkoopstyling zegt:

  Op hele prettige manier kregen we waarop we hoopten, goed en nuttig stylingadvies. Het vergde af en toe enig kluswerk, maar het resultaat mag er zijn. We zijn er heel blij mee! Nu maar hopen dat ons huis snel verkocht wordt. Mocht dat niet zo zijn, we genieten zelf iedere dag van ons vernieuwde interieur. Esther, dank je wel!

 46. Pepper over cursus interieurstyling zegt:

  Ik heb net vorige week de cursus afgerond, in totaal 6x. De enthousiaste uitleg van Esther sleurt je door de cursus heen, het was echt genieten en de tijd vloog om. De bouwtekeningen, die je vervolgens zelf gaat maken is best lastig maar goed te doen, kleuren, tips, materialen, vloeren, verlichting, raambekleding en diverse stijlen, het komt allemaal aan bod, via uitleg beamer worden foto’s bekeken, erg leuk. Ik ga dit jaar een heel huis inrichten dus ik kon wel wat tips gebruiken, dus deze cursus komt goed van pas. Ik zou deze cursus zeker aanraden, het is echt de moeite waard!!!!

 47. Via Twitter: “- Vandaag een ontzettend inspirerende workshop Kinderkamer styling gevolgd @Studio_E_Arnhem #aanrader #babykamer Nogmaals bedankt!!”

 48. Anneke over cursus interieurstyling zegt:

  Ik heb net vorige maand de cursus ‘Interieurstyling’ (6 bijeenkomsten) afgerond en ik vond het mijn geld meer dan waard!
  Halverwege de cursus kregen mijn vriend en ik te horen dat we het huis van onze dromen konden kopen en ik heb al het geleerde dus meteen in de praktijk kunnen brengen, fantastisch! Alle ontwerpen die je maakt, vragen die je hebt of juist dilemma’s, gooi je in de groep en samen brainstorm je over de juiste oplossingen en antwoorden.
  De cursus is gestructureerd en goed van opbouw. Steeds wordt eerst de theorie doorgenomen aan de hand van een presentatie door Esther. Vervolgens ga je door middel van leuke en afwisselende opdrachten meteen oefenen hiermee. Erg fijn ook dat er steeds 2 weken tussen de cursusdagen zitten; zo heb je voldoende tijd om je ‘huiswerk’ in alle rust te maken. Vooral handig als je ook nog ’s fulltime werkt.
  De onderwerpen die aan bod komen, voldoen aan alle verwachtingen en zijn ook een prima basis om mee verder te kunnen. Esther zorgt voor alle benodigde materialen en informatie.
  Wat ik merkte, was dat ik aan het eind van de cursus alle ideeen en wensen die ik in mijn hoofd had dwarrelen, gestructureerd en planmatig op papier kan zetten. Zodoende wordt alles meer één geheel en kan ik stapsgewijs toewerken naar een prachtig eindresultaat.
  Enige nadeel van de cursus: je wordt er zo enthousiast van dat je ’s avonds niet wil slapen, maar alleen maar bezig wilt zijn met alles wat je geleerd hebt!! ;-)

 49. Gever van een cadeaubon zegt:

  De cadeaubon was keurig op tijd binnen. Ze vond het een geweldig leuk idee en ze zal zich snel bij je inschrijven voor een cursus.

 50. Via Twitter: “Pff wat zou het fijn zijn als ik nu al in mijn bedje lag…#treinreis. Maar 1ste les van stylingscursus was boeiend!”

 51. Hoera! Ons fysieke kantoor is verhuisd naar een nieuwe locatie in Arnhem op het snijpunt van de Transvaalbuurt en het Sonsbeekkwartier. Deze verhuizing maakt ruimte voor uitbreiding en vernieuwing. Vanuit de Cronjéstraat maken wij plaats voor nieuwe samenwerkingen innovatieve en nieuwe creatieve concepten. Zo werken wij momenteel aan een retail 2.0 concept in samenwerking met Studio E. Arnhem waar wij binnenkort meer over kwijt kunnen. Dit stylingbureau ontwerpt tevens het interieur van ons kantoor.

 52. Fam. Beukema over verkoopstyling zegt:

  Het verkoopstylingadvies wat we hebben gekregen was heel duidelijk. Het betekende wel dat we een opslagruimte moesten huren en met hulp van vrienden en familie veel in en rond het huis moesten opknappen, opruimen en schoonmaken. Het resultaat was echt verbluffend. Het mooie was ook dat ons huis binnen 5 weken was verkocht!

 53. Milou over workshop interieurstyling zegt:

  Een workshop waar je echt wat aan hebt!
  Ik heb een workshop ‘algemeen’ gevolgd samen met 2 vriendinnen. We hadden alle 3 een eigen situatie/project waar we mee aan de slag wilden. Het was fijn dat de groep niet al te groot was (6 personen) en dat de workshop ook de hele dag duurt, waardoor er veel tijd was voor ieders ‘project’.
  Met de informatie die we in het begin kregen, konden we vervolgens goed uit de voeten met onze projecten. De lokatie is prima, evenals de koffie/thee en lunch. De docente (Esther) vonden we heel fijn, ze had écht aandacht voor je.
  Ik heb wel eens vaker een workshop gevolgd, maar dat was dan 1 onderwerp. Bij deze workshop ga je veel meer kijken naar je interieur in het geheel, waardoor je er echt veel meer aan hebt. Dat is de prijs dubbel en dwars waard!

 54. Mevr. Van Ittersum over workshop interieurstyling zegt:

  Twee weken geleden heb ik een eendaagse workshop interieurstyling gevolgd. Ik heb net een huis gekocht en wilde de workshop gebruiken voor het inrichten van het huis. Ik ben erg enthousiast over de workshop. Naast het creatieve deel werd er ook aandacht besteed aan het lezen en omgaan met plattegronden en werden de deelnemers uitgedaagd om na te denken over de functie van de ruimte en bijbehorend plan van eisen. Ik heb hier een aantal praktische lessen uitgehaald en realiseer mij nu dat ik bouwkundig en installatietechnisch nog een aantal zaken moet gaan oppakken. Daarnaast heb ik met behuklp van het vlekkenplan een aantal keuzes gemaakt t.a.v. de functionele inrichting van de ruimte en het ruimtegebruik.
  De middag ging over stijlsoorten, kleurgebruik (kleurencirkel) en materiaalgebruik. Dit heb ik ervaren als het creatieve deel van de workshop. Erg leuk en inspirerend! Naast dat ik nu een aantal keuzes heb gemaakt voor kleur en inrichting, heb ik nu ook een heel mooi houvast om te gaan shoppen. Zeer zinvol om op een meer planmatige manier via de workshop aan de slag te gaan met je interieur. Esther is een zeer enthousiaste en vrolijke docente. De lunch en de cursusruimte waren eenvoudig, maar zeker voldoende. Heb ontzettend genoten van de dag en kan de workshop aanraden aan iedere hobby-ist die meer wil doen met styling en interieur!!

 55. Laura Baan over cursus interieurstyling zegt:

  Vorige week woensdag was de laatste les van deze cursus. Het was echt heel leuk en leerzaam! De combinatie van theorie en praktijk is erg goed. Echt een aanrader!
  Je kiest een eigen ruimte uit die je gaat inrichten/stijlen. Vervolgens ga je stap voor stap aan de slag met plattegrond tekenen, Pakket van Eisen, Looplijnen, Lichtplan, Kleuren e.d.
  Iedereen bedankt voor de leuke lessen!

 56. Anne over cursus interieurstyling zegt:

  Een super gave cursus. Het leuke van deze cursus is dat je zelf een ruimte mag kiezen welke je wilt gaan (re)stylen.Je kunt thuis gelijk aan de slag met de opgedane kennis en ideeen. Je krijgt door de theorie en praktijk een heel ander inzicht op het (re)stylen van een interieur. Een echte aanrader voor iedereen!!

 57. Iner over cursus interieurstyling zegt:

  Ik heb met heel veel plezier deelgenomen aan de cursus interieurstyling. Ik ging er steeds met veel plezier naartoe en kreeg er ook veel energie van. Ik vind het nl. erg leuk om met het interieur bezig te zijn en wil kijken of ik er ook verder iets mee kan doen.
  Je leert hoe je een moodboard moet maken, hoe je een plattegrond kan lezen, alles kan indelen enz. Ik heb nu een hele andere kijk op het inrichten van het interieur. Als Esther een vervolgcursus geeft, ga ik die ook zeker volgen.
  Wat de cursus ook zo leuk maakte, is het enthousiamse van Esther.
  Ik wil je hierbij dan ook hartelijk bedanken voor de cursus en kan het iedereen aanraden!!

 58. Linda over cursus interieurstyling zegt:

  In jan/feb 2011 deelgenomen aan de 5-daagse cursus Interieurstyling.
  Erg leuk en leerzaam. Stap voor stap leer je om het interieur te (re)stylen.
  Ik kreeg erg veel energie van!
  De groep was ook gezellig, dus naast veel leuke dingen leren, waren het ook gewoon 5 ontspannen avonden.

 59. Janine over cursus Interieurstyling zegt:

  Een super leuke cursus! Je hebt alle vrijheid om een een ruimte te kiezen om te restylen en als je dat niet wil maar interieurstyling gewoon interessant vindt, is dat ook goed.
  Wat de cursus zo leuk maakt is het enthousiasme van de docente, Esther. Na afloop kwam ik altijd vol inspiratie en met nieuwe ideeën thuis.
  Zeker een aanrader voor wie graag met zijn of haar interieur bezig is, maar wat handvatten nodig heeft om aan de slag te kunnen gaan.

 60. Loesje over cursus Interieurstyling zegt:

  Ik vond de cursus erg leuk en de tips goed bruikbaar.
  Ik heb nu een goed beeld van wat de mogelijkheden zijn bij het inrichten van een kamer of huis. Ik merk ook dat ik anderen tips geef wanneer zij aan het re-stijlen zijn.
  Zeker een topcursus die ik iedereen aanraad.

 61. Mevrouw R. Eman over cursus Interieurstyling zegt:

  Samen met mijn vriend heb ik onlangs een nieuwbouw woning gekocht, welke begin volgend jaar wordt opgeleverd. Omdat ik graag meer wilde weten over hoe je het beste te werk kunt gaan wanneer je een huis/kamer wilt inrichten ging ik op zoek naar een cursus (geen workshop!) over interieurstyling. Dit was de enige cursus die een aantal lessen gaf (5) en nog goed betaalbaar is ook! Samen met mijn moeder ben ik begonnen aan de cursus en we hebben er geen moment spijt van gehad! Het fijne vond ik dat je zowel theoretische kennis opdoet en gelijk alles snel in de praktijk brengt via moodboards e.d. Ik heb een hele andere kijk op een kamer/huis inrichten gekregen en ga lekker door met plaatjes uitscheuren en bewaren, ideetjes op doen in winkels en plattegronden maken (van meubelindeling tot verlichting!) voor alle kamers in ons toekomstige huis! Ik kan niet wachten tot mijn vriend en ik gericht aankopen kunnen gaan doen en onze plannen in werkelijkheid kunnen brengen!

 62. Mevrouw W.M. Jansen over cursus Interieurstyling zegt:

  Ik heb deze cursus nu ongeveer 3 maanden geleden afgerond, en het werkt nog steeds door. Het leuke aan deze creatieve cursus is het feit dat je er zelf mee aan de slag gaat. Tijdens de lessen krijg je de nodige theoretische kennis en ben je praktisch aan het werk, hartstikke handig omdat je direct feedback krijgt. Thuis ga je lekker los met plattegrond, verlichtingsplan, moodboards, kleurenladders etc. Ik ben van plan om een huis te kopen en mijn moodboard heb ik hier op in gestoken. Ik kan straks met mijn moodboards gaan shoppen! Het leuke is dat je meer leert over de verschillende stylen maar vooral leert om je eigen stijl compleet te maken en met succes weet uit te voeren in je interieur. Een aanrader voor iedere hobbyist!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *