Studio E. interieur

Studio E. interieur uit Arnhem is in 2009 door Esther van den Elsaker opgericht met de intentie om interieurs meer passend te maken bij de wensen van de gebruikers. Door de diverse diensten die Studio E. interieur je biedt, is dit interieuradviesbureau met recht veelzijdig te noemen.

Interieurstyling is maatwerk. Dit vraagt om up-to-date gehouden vakkennis, een kritisch luisterhouding en een uitgebreide interieuranalyse. Inspiratie ligt aan elk interieur ten grondslag. Inspiratie is overal. De kunst is om het te zien en op originele wijze te verwerken in het interieur. En dat is nou juist de kracht van een uniek interieur!

Middels een gestructureerde werkwijze worden interieurwensen in kaart gebracht, wat gedurende het gehele interieurproject (zowel in opdracht als tijdens een cursus of workshop) als basis fungeert. Dankzij het netwerk van Studio E. interieur kunnen interieurwensen tot in de details worden gerealiseerd. Met de diverse diensten laat Studio E. interieur aan jou de keuze of je een interieurverandering in de vorm van een opdracht laat uitvoeren of dat je het zelf doet aan de hand van het volgen van een cursus of workshop.

 

Over EstherEsther van den Elsaker interieurontwerp Arnhem

Eigenaresse Esther van den Elsaker heeft werkervaring als leidinggevende en opleidingsfunctionaris bij de Bijenkorf in Arnhem en als leerkracht in het basisonderwijs. Met deze werkervaring, aangevuld met de vooropleiding aan de Arnhemse kunstacademie ArtEZ, diverse interieurstylingcursussen en een volledige verbouwing van haar eigen woning, werd de basis gelegd voor Studio E. interieur.

Naast een werkplek aan huis, heeft Esther ook een ontwerpstudio in Arnhem waar zij de interieuradviezen uitwerkt en de cursussen en workshops geeft. Als zelfstandig onderneemster, bestuurslid van AMHC Upward, getrouwd, moeder van 3 jongens en aandacht voor haar sportieve en sociale activiteiten, weet Esther als geen ander dat werk-/ woon-/ leefbehoeften voortdurend in beweging zijn. Zij ziet het dan ook als uitdaging om met een interieur daar adequaat op in te spelen. Ook voor de lange termijn!

Typisch Esther: Op haar enthousiaste, persoonlijke manier weet zij op een heel prettige wijze anderen te motiveren hun interieur te analyseren en woonwensen vorm te geven. De openheid waarmee zij opdrachtgevers met hun interieuropdrachten en cursisten tijdens een cursus of workshop benadert, stimuleert de creativiteit en vergroot de wederzijdse betrokkenheid. De reacties op haar gegeven interieuradviezen, cursussen en workshops spreken voor zich!

 

En er is meer

haar samenwerking met SBS6 voor interieur-metamorfoses

deze link zal pas geactiveerd worden als de tv-uitzending te zien is geweest

 

 

haar samenwerking met WispDesign voor 3D interieur visualisaties.

 

 

 

 

 

haar blog voor inrichting-huis.com.
Moodboard Studio E. Interieur voor BLOG

haar medewerking aan e-magazine BlueberryBreeze
BlueberryBreeze Magazine Cover #0 Indian Fall   BlueberryBreeze Cover #1 Dutch Skies

 

 

Studio E. interieur in de media

  

*Klik op het logo voor de publicatie(s)

Op dit artikel kan niet (meer) gereageerd worden.